Alle bilder er min copyright

fredag 9. mars 2012

Første runde


Telleren på kamera
er ferdig med første runde
bilde nr 9999 er tatt
her starter vi på nr 1 igjen
jammen er det blitt noen bilder i løpet av et år


Shooting and counting
my camera has finished no 9999
and started over from no 1
- within a year

4 kommentarer:

Viola sa...

Voff-voff!! Jammen blir det bilder ut av slike som oss! =) Men plass til et slikt firsifret tall har ikke jeg, riktigno har jeg 4sifret, men bare til 1000 på det ene og 2000 på det andre.. Jeg skulle vært flinkere med å slette *alt* på kamera etter å ha sikkerhetskopiert dem.. det hender nemlig støtt og stadig at jeg får bilder som ikke ligger i rekkefølge her på maskina mi (og jeg må dermed soretere etter dato, men bare ved å trykke på en knapp da- selvfølgelig)

Vakkert bilde av sjarmøren! =)

Her ser det ut til at sola kjemper seg vei gjennom skylaget, men den slåss hardt.. men tror nok helga blir solrik- håper håper! Artig å se på skyene som beveger seg hit og idt nå, i alle former og fasonger og grå/hvit-toner..

Ønsker deg en herlig helg Leonora! Varm klem til deg og sjarmøren! :)

Karis fotoblogg sa...

Flott bilde av en sveisen sjarmør! :) Ja, det blir fort en del bilder, og veldig bra at det er digitalbilder - tenk om man skulle fremkalt alt slik man måtte før! Det hadde blitt dyrt, det! :D

Ha en flott fotohelg! :))

Sissel sa...

Så nydelig!!

Og ja, det har blitt mange fine bilder, gleder meg til de neste 9999...

Ha en fin helg!

Torunn sa...

Ja, bilder blir det i fleng :)) Gøy å fotografere! Dette bilde er jo bare så herlig Leonora, en skjønn og "humoristisk" hund. Ha en flott lørdag, kos deg. Klem.