Alle bilder er min copyright

onsdag 19. oktober 2011

Kvakk kvakk

Alltid på vakt


kommer du med mat


eller tror du fotografering er gratis ??


Kvekk kvekk
do you bring food
or do you think photoshoots are for free ??

17 kommentarer:

Joop Zand sa...

The first one is really perfect Leonora, very nice work again.

Greetings, Joop

Fjällripan sa...

Men du, vilka fina bilder! Den första är toppen, där fågeln kommer fram bakom kullen. Härligt bild där man ser naturen runt omkring :) och den sista, vilket ljus!

Leiv Arne Åkset sa...

Flott serie! Det første bildet var skikkelig stilig!

Lasse sa...

Den första är en fullträff !!

Gunnar sa...

Fin serie, og jeg likte veldig godt det første, det er bare helt konge.

Karis fotoblogg sa...

Det første bildet er en fulltreffer, og artig tekst til bildene! :)

Aina sa...

Jeg sier meg enig, det første er jo bare helt toppers.

VALKYRIEN sa...

Hehehe - dagens første høye latter idet jeg så hr. And titte over engkanten! :)) Søte fugler de endene, litt godselige liksom - og fine bilder ble det. Brukte du sånn "freelence" på det siste eller? Stilig bilde!

VALKYRIEN sa...

Bare sånn om Østensjøvannet: Du burde vært der nå, for det er neimen ikke vanlig at det er så mye svaner der. Aina som også blogger, fortalte at det er all oppvekst av (holdt på å si tang og tare) alger visstnok som har tiltrukket dem i år.
Si fra om du skal dit - så kan vi jo treffes?? Hadde vært koselig, Aina og jeg hadde treff der for en ukes tid siden! :)

joaquín sa...

The first one is a jewel

Arnhild sa...

Hei Leonora, og tusen takk for den siste kommentaren, den ble jeg veldig glad for!! Skjermen min var nok alt for lys, og jeg fikk litt "hakaslepp" når jeg var på kurs og fikk se bildene mine på en kalibrert skjerm. Har også plundret veldig med redigering etter jeg begynte med raw-filer, og særlig det med skarping ja. Du har nok helt rett i at det har blitt for mye noen ganger. Men lærte masse nyttig på det kurset bl.a å skru av skarping i kameraet, ellers så blir det dobbelt opp, og slett ikke bra. Tror det skal bli bedre nå, etter at jeg ser bildene mye mere riktig på skjermen. Og blir fortsatt veldig glad for konstruktiv kritikk :)

Herlige bilder av stokkender, og det første var knall! Får også veldig lyst på en tur til Østensjøvannet når jeg ser det Valkyrien skriver her :))

Marias Teater sa...

Jeg elsker endene, uansett om de stiller seg så kledelig som på dine bilder, eller ei. Prøver å mate dem hele vinter med brød, jeg synes de er så tapre, vakre, rare og søte. Flotte bilder!

Viola sa...

Kjempeherlig innlegg vennen! :) Det første var såå morsomt, nesten så jeg kvakk til jeg også! :D
Og det siste der veldig spesielt, likte det veldig! :)

Jeg har prøvd meg på å ta bilder med linsa halvveis av.. høh.. ble ikke noe bilder av det, gikk ikke an å knipse på mitt kamera da.. selv om jeg sto på innsiden og tok bilder av trærne på utsiden.. :)) (har ikke vannresistent kamera)
;) Ja, for her regner det..

Tusen takk for solstrålene! :) Men det regner fortsatt, he he.. Værgudene her er stae, skjønner du.. ;) Og det morsomste av alt.. jeg hadde laget innlegget mitt av i dag, og like før jeg skulle se over det og publisere det, så så jeg kommentaren din jeg godkjente.. haha! Tankene dine må ha virket likevel, om enn på en annen måte.. :))))

Stor klem fra meg og takk for at du tenker på meg! :)

Fies notiser sa...

Du godeste for noen herlige fugler :-)

Egentlig kom jeg bare innom for å si at det er bare så hyggelig at jeg klarte å friste deg med mitt gavedryss

Kvakk-kvakk :-D

Torunn sa...

Første bilde var superkult :)) Virkelig artig.

Virginia sa...

Awesome. So that's how ducks say "quack" in Norwegian. :)

i stora drag sa...

Hej Leonora!
Tack för dina kommentarer hos mig! :)
Gillade din första bild, jag liksom många fler här! Blev ju ett himla djup i bilden med den bakgrunden. De två ankorna med speglingarna var också fin!
Önskar dig en fin helg!
/Pia