Alle bilder er min copyright

onsdag 25. mai 2011

Jeg lenker meg fast

nekter å gi opp
bytter nettleser
fra Explorer
til Firefox
og jippi jeg kan kommentere igjen! :-)
Et lite tips til dere andre som har samme problem
kanskje det kan løses slik hos dere også


Comments can be made
with my leonora account
if I change from Explorer to Firefox.
Yay, I am back! :-)

10 kommentarer:

Fjällripan sa...

Good! Jag har Mozilla och jag har inte haft några problem alls med att kommentera, så det var nog orsaken. Vad bra att det löste sej! :) Fast du måste aktivera url/namn...nu måste man skriva google konto...det kan du ju aktivera i menyn :)

Karis fotoblogg sa...

Heisann og takk for tipset! :) Plutselig løste det seg hos meg også, hurra!!! hehe, det kan være frustrerende å ha lyst til å kommentere men så går det ikke... ;)

Stilig bilde som traff teksten veldig godt :)

HansKE sa...

Bra det løste seg!

Anne sa...

Dette var jaggu det beste!! bilde i mine lyne, en `rusty girl` faller langflat for slikt du vet. Utrolig hærlig med den gulfargen i tillegg og den gjør meg glad kjenner jeg.

Lange siden jeg gikk over til Firefox, så mye kjekkere, enklere og faktisk mindre `klikking` føler jeg, og det når det skal kommenteres, en sånn liten rute med spørsmål og `usikre elementer`forsvant, og det du :-)) var en sann glede for min del.

Varm klem i kvelden.

i stora drag sa...

Skönt att du är tillbaks, Leonora!
Och stort tack för alla dina härliga kommentarer! :)
Jag har haft Firefox länge för Explorern hängde sig ofta och var sååå seg. Men trots Firefox hade jag också problem att skriva kommentarer häromdagen, så det var nog något annat fel hos Blogger. Fortfarande är det inte helt bra, för det går det inte att logga ut från sitt konto, min blogglista uppdateras inte ordentligt heller.
Men kommentera kan vi och lägga ut våra inlägg!

Det var en härlig länk du hittat och klamrat dig fast i! :)
God natt till dig!
/Pia

VALKYRIEN sa...

Det var da godt det løste seg! Har hørt om andre som har hatt samme problem - men omvendt! Selv har jeg brukt Firefox i flere år, og er veldig fornøyd med det!
Ellers var det da utrolig mye fint du har lagt ut siden sist jeg var her! Går litt i rykk og napp med blogginga mi om dagen... :)

Bekka sa...

Nå måtte jeg prøve det samme, er lut lei av å ikke få kommentert når jeg har lyst til det :)
Prøvde Firefox jeg også og det fungerte - takk for tipset!
Klem fra Bekka

Leonora sa...

gjfjfy

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ah, ja bytte av nettleser kan også være en løsning. Endring i nnstillingen for kommentarer ser ut til å funke for IE også. Jeg blir så lei av å ha flere nettlesere og så må jeg huske hvilke sider som funker best hvor. I Safari kan alt se annerledes ut igjen....Skal ikke være enkelt...☺

Leonora sa...

ggguyf